Nicuşor Dan face schimbări în centrul Bucureştiului. Importante artere devin cu sens unic

sens unic semn circulatie
Foto: Facebook

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţă joi, că se vor efectua lucări pe Calea Floreasca, care va deveni curând sens unic de circulaţie pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare către intersecţia Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Totodată, el precizează că şi strada Radu Beller va deveni sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piaţa Dorobanţi.

”Calea Floreasca va deveni curând sens unic de circulaţie pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare către intersecţia Calea Floreasca cu strada Ceaikovski, iar în acest scop se vor monta semne de circulaţie corespunzătoare noilor reglementări de trafic. Administraţia Străzilor Bucureşti a început asfaltarea străzii şi lucrează la crearea benzilor unice pentru transport public”, a scris primarul Capitalei pe Facebook.

Nicuşor Dan afirmă că acestea din urmă vor fi pe ambele laturi ale drumului, atât pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare – strada Ceaikovski, cât şi în sens invers.

”Şi strada Radu Beller va deveni sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piaţa Dorobanţi. Lucrările de frezare, asfaltare, creare de benzi unice de autobuz şi de trasare a marcajelor corespunzătoare au început marţi noapte”, mai spune edilul.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: