Nicuşor Dan vrea pază în parcurile bucureştene de cel puţin 4 milioane de euro

Podul din Parcul Tineretului / Facebook Nicuşor Dan
Podul din Parcul Tineretului / Facebook Nicuşor Dan

Parcurile din Bucureşti au rămas de mai multă vreme fără pază, în urma unei decizii luate de primăria condusă de Nicuşor Dan.

Acum, Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti, aflată în subordinea Primăriei Capitalei a anunţat pe SEAP licitaţie pentru servicii de pază şi patrulare pentru 35 obiective, însumând 91 de posturi.

Conform instituţiei, valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 19.131.840 – 38.316.096 lei, adică între 4 şi 8 milioane de euro.

Paza în parcurile bucureştene va trebui asigurată 24 ore din 24 pe parcursul a doi ani.

Posturile de pază sunt pentru parcurile Herăstrău, Circului, Floreasca, Bordei, Verdi, Tineretului, Carol, Cişmigiu, Izvor, Unirii; parcurile de la Teatrul Naţional, Sala Palatului şi Ateneul Român; serele Bellu, Libertăţii, Ghencea şi cea pentru plante perene; circuit turistic, sediul ALPAB, SIEUMT Ghencea, stăvilarele Străuleşti, Floreasca, Mogoşoaia, Pantelimon, Herăstrău şi Băneasa.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31 iulie.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL