Noi detalii din culisele relației Iohannis-Voiculescu

Codruț Sereș, fost ministru al economiei, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Dan Voiculescu, prin intermediul unui e-mail transmis jurnalistului evz.ro, Dan Andronic, a declarat faptul că Iohannis l-a vizitat în 2009 pe Dan Voiculescu la sediul de la Grivco.

Luni, Dan Andronic a publicat în evz și partea în care Codruț Sereș îi transmite faptul că că în perioada 2005-2006 au avut loc discuții politice între  Voiculescu și Klaus Iohannis.

Citește și : PNL a declanșat războiul împotriva jurnalistului care a dezvăluit vizita lui Iohannis la Grivco. Ce acuze lansează liberalii

„Dan Andronic: Mi-ați spus că Iohannis a fost adus la GRIVCO ca urmare a faptului că Mircea Geoană și Crin Antonescu l-au propus candidat la funcția de premier, i-au cerut ajutorul lui Dan Voiculescu, dar Voiculescu a cerut să vorbească direct cu el. De ce? 

Codruț Sereș: Dan Voiculescu nu avea deloc încredere în Iohannis. Pentru că mai avusese diverse discuții la nivel politic cu acesta, cu doi-trei ani înainte. Undeva prin 2005-2006 lui Dan Voiculescu îi fusese prezentat Klaus Iohannis de către președintele Bursei de Mărfuri de la Sibiu, care în 2004 era președintele partidului nostru din Sibiu.

D.A.: Deci Klaus Iohannis se cunoștea cu Dan Voiculescu dinainte?

C.S. : Da. Ca urmare a acestor discuții, negocieri, Dan Voiculescu avea o anumită reticență față de Klaus Iohannis. Eu am participat și la acele discuții în calitate de secretar general al partidului (n.a. încă un mare semn de întrebare privind comunicatul dat ieri de Klaus Iohannis care spune că Sereș nu l-a văzut niciodată din apropiere)
D.A. Lucrurile par clare. De ce neagă Klaus Iohannis vizita la GRIVCO cu atâta înverșunare?
C.S. Nu știu…

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL