Nouă lovitură dură pentru PNL. Ce primar liberal important s-a afișat braț la braț cu Tăriceanu

După ce un număr semnificativ de parlamentari au trecut de partea lui Tăriceanu, exodul de aleși locali din PNL către PLR pare să continue.

Chiar dacă nu s-a întâmplat la nivel oficial, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, nu a ezitat să se afișeze braț la braț cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu ocazia festivalului Sinaia Forever.

În același weekend în care Tăriceanu a fost prezent alături de mai mulți lideri ai PLR la Sinaia, același lucru l-a făcut și prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, cea care totuși nu a fost așteptată de primarul Vlad Oprea. Acesta din urmă a preferat să se afișeze doar alături de șeful PLR.

În plus, conform celor de la altphel.ro și prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis avea programată o baie de mulțime la Sinaia. Totuși, echipa de campanie a șefului PNL a fost anulat în ultimul moment această vizita. Conform unor surse, Iohannis a invocat o durere de cap după lansarea de la Bucureşti. Poate că apariția lui Tăriceanu alături de primarul PNL din Sinaia, Vlad Oprea, o fi fost lovitura care i-ar fi declanșat durerea de cap lui Iohannis.

vlad oprea

vlad oprea2

vladoprea 3

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: