Noutățile Netflix pentru luna ianuarie au în frunte o miniserie venită de la creatorii Narcos

Netflix
Sursa foto: Facebook - Netflix

Netflix începe 2024 cu același focus necontenit pe producțiile proprii și o însemnătate din ce în ce mai mică acordată titlurilor licențiate.

Pentru ianuarie, platforma evidențiază Griselda, „o miniserie venită de la creatorii Narcos, inspirată din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco, cea care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie, cu Sofía Vergara în rolul principal”. Apoi, Society of the Snow, „filmul selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar în 2024, este o relatare fascinantă despre o tragedie din Anzi, regizată de J. A. Bayona”.

Apoi, Society of the Snow, „filmul selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar în 2024, este o relatare fascinantă despre o tragedie din Anzi, regizată de J. A. Bayona”.

În fine, este scos în evidență și Lift, unde „o echipă internațională de hoți vrea să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion în zbor”.

Titluri licențiate

1 ianuarie 2024

Ambulance

Marry Me

Redeeming Love

Sing 2

The Vow

5 ianuarie 2024 

The Bad Guys

1 ianuarie 2024

Bitconned

Titlu localizat: Bitcacealmaua Documentarul polițist bazat pe fapte reale urmărește trei indivizi care își finanțează viețile luxoase prin milioane de la investitorii de pe piața criptomonedelor.

Fool Me Once

Titlu localizat: Destrămarea iluziilor Fosta soldată Maya își vede soțul despre care știa că fusese ucis în imaginile filmate cu o cameră ascunsă și descoperă o conspirație cu rădăcini adânci.

You Are What You Eat: A Twin Experiment

Titlu localizat: Ești ceea ce mănânci: Un experiment cu gemeni Gemeni identici își schimbă dietele și stilurile de viață timp de opt săptămâni într-un experiment științific unic, care explorează impactul alimentelor asupra corpului.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL