Numărul rezervărilor de vacanţă pe litoralul românesc pentru vara acestui an a crescut cu 27%.

Sursa foto: beisalesk.live

Numărul rezervărilor făcute pentru hotelurile din România în cadrul programului Înscrieri Timpurii Litoral 2024, demarat la începutul lunii octombrie 2023, a crescut cu 27%, până la finalul lunii martie, comparativ cu perioada octombrie 2022-martie 2023. În acest context, cel mai mare operator român care vinde vacanţe pe litoralul românesc anunţă că, deşi ofertele tip „early booking” erau valabile până la 31 martie, numeroşi hotelieri au decis să prelungească perioada acestora şi în luna aprilie. Un operator din turism face publice date privind costul mediu al vacanţelor şi spune public câte zeci de zile are cea mai lungă vacanţă rezervată anul acesta pe litoralul românesc.

„Ofertele speciale pentru vacanţe pe litoralul autohton, promovate de operatorii din turism, îi determină pe tot mai mulţi români să-şi facă din timp planurile pentru concediul de vară, mulţi alegând staţiunile de la malul mării.

În cifre, de la lansarea programului Înscrieri Timpurii Litoral 2024 – la începutul lunii octombrie anul trecut, până la finalul lunii martie, s-a înregistrat o creştere cu 27% a rezervărilor de sejururi în hotelurile de la Marea Neagră în comparaţie cu intervalul 1 octombrie 2022 – 31 martie 2023, arată datele Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment turistic”, informează Litoralulromanesc.ro într-un comunicat dat publicităţii duminică.

Ofertele speciale din programul Înscrieri Timpurii expiră, în mod obişnuit, la 31 martie, însă numeroşi hotelieri au decis să prelungească valabilitatea acestora.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: