Numele lui Liviu Dragnea, vehiculat în interceptările DNA din dosarul „Trafic de influență la CAB”

Sursa: X

Unii dintre magistrații Curții de Apel București (CAB) au fost vizați într-un scenariu pus la cale de un avocat din Ialomița, George Bala, și de alte două persoane care promiteau că ar putea influența o sentință într-un dosar de tentivă de omor. Un tânăr de 17 ani se afla în arest preventiv, iar tatăl acestuia a intrat în contact atât cu avocatul din baroul Ialomița, cât și cu un polițist pensionat și cu un apropiat său. Potrivit planurilor, tânărul urma să scape de arestul preventiv – în urma trafic de influență promis – plus mita de 26.000 euro – și să fie plasat în arest la domiciliu.

Cercetările demarate de Direcția Națională Anticorupție au fost efectuate și prin interceptări spectaculoase, iar cei care se lăudat că au „trecere” la magistrați CAB se află, acum, în arest preventiv.

Gândul a prezentat, în exclusivitate, detalii punctuale din acest dosar întocmit de procurorii anticorupție și depus pe masa magistraților. Tatăl tânărului arestat preventiv a fost, de altfel, martor-colaborator al DNA.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: