O femeie din Italia a obținut în instanță ordin de evacuare a copiilor ei, care nu voiau să se mute de acasă

Sursa foto: Unsplash

Proporția adulților italieni care încă locuiesc cu părinții lor este mare de multă vreme, iar o mamă a fost forțată să ia măsuri drastice pentru că cei doi fii ai săi – ambii în vârstă de peste 40 de ani – au refuzat să se mute de acasă, relatează The Guardian.

Femeia în vârstă de 75 de ani, din orașul Pavia, spune că se săturase să fie nevoită să-și întrețină fiii, cu vârste de 40 și 42 de ani, și a încercat în mai multe rânduri să-i convingă să-și găsească o locuință, mai ales că ambii aveau locuri de muncă. „Dar niciunul dintre ei nu a vrut să audă”, a spus ea, potrivit ziarului local La Provincia Pavese. De asemenea, femeia era supărată că băieții ei nu contribuie la cheltuielile casnice sau treburile casnice, așa că i-a dus în judecată. Î

n final, o judecătoare din Pavia, Simona Caterbi, a emis un ordin de evacuare împotriva celor doi bărbați. În hotărârea sa, Caterbi a spus că, deși inițial se justifica locuirea celor doi în casa părintească, în baza „obligației părintelui de a asigura îngrijirea” copilului, acest lucru nu mai este justificat având în vedere faptul că ambii fii au peste 40 de ani. Cei doi trebuie să se mute până în 18 decembrie, conform deciziei instanței.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: