Obiectele care amintesc de comunism, la mare căutare printre nostalgici. Unele se vând cu prețuri uriașe

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

În ultimii ani, românii au început să vândă, pe internet, tot felul de obiecte care amintesc de perioada comunistă. Astfel, acestea sunt la mare căutare, mai ales în rândul nostalgicilor.

Platformele de vânzări online sunt pline de astfel de obiecte, iar prețurile pornesc de la câteva zeci de lei și pot ajunge la sume destul de mari, în funcție de starea în care se află obiectul oferit spre vânzare.

Jucăriile din comunism, la mare căutare printre colecționari

Foarte mulți dintre cei care doresc să își amintească de perioada comunistă aleg să achiziționeze jucării care să le amintească de copilăria pe care au avut-o. Astfel, internetul este plin de astfel de anunțuri, iar obiectele aflate în stare bună sunt la mare căutare și pot costa chiar și câteva mii de lei.

Pe paginile de vânzări putem găsi, o simplă căutare, jucării de colecție care ajung chiar la suma de 3.000 de lei. Aceasta este suma solicitată de un colecționar în schimbul unei jucării de colecție, o mașinuță ARO 244.

Ce alte obiecte sunt la mare căutare

Pe platformele de vânzări online putem găsi tot felul de obiecte care amintesc de comunism. Astfel, materialele didactice din acea perioadă sunt și ele la mare căutare.

De exemplu, un gălățean vinde nu mai puțin de 85 de planșe didactice, în stare bună și foarte bună, pentru suma de 2.000 de lei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL