Olt: Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ (PSD) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

Sursa foto: Emil Moţ

Primarul municipiului Slatina, social – democratul Emil Moţ, şi-a depus vineri candidatura pentru un nou mandat, odată cu depunerea listei de candidaţi ai PSD pentru Consiliul Local Slatina.

Emil Moţ, primar al municipiului Slatina din anul 2016, este preşedinte al organizaţiei municipale PSD şi candidează pentru al treilea mandat. Referitor la lista de candidaţi PSD pentru mandatele de consilieri locali, Moţ a declarat că este una omogenă, cu oameni competenţi.

„Spunem, cu siguranţă, că va fi un nou mandat. Dragii noştri slătineni, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina. De opt ani de zile, noi, cu echipa noastră, am lucrat, am muncit pentru dumneavoastră. Astăzi, este momentul în care noi ne-am depus încă o dată candidatura, suntem convinşi că ne veţi susţine încă o dată, pentru că atât eu, cât şi echipa noastră de la Primăria Slatina am făcut doar lucruri bune pentru locuitorii municipiului Slatina, pentru cei care aici trăim zi de zi. Astăzi, vă demonstrăm că suntem cei care iubim cu adevărat Slatina. Noi continuăm să dezvoltăm împreună Slatina. Legat de lista de consilieri, este o listă omogenă, o listă plină de oameni de valoare, o listă de oameni competenţi şi împreună cu dânşii o să continuăm să dezvoltăm împreună Slatina”, a spus Emil Moţ.

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, a afirmat că social – democraţii şi-au îndeplinit promisiunile şi sunt susţinuţi de slătinen,i iar echipa de candidaţi pentru Consiliul Local este una constituită din profesionişti.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL