Oprea, discuţii cu directorul BlueSpace Technology

Foto: Facebook Guvernul Romaniei

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului Ştefan-Radu Oprea a discutat cu Constantin Pintilie, fondatorul şi directorul general al BlueSpace Technology.

„Lucrurile realizate aici de o echipă profesionistă şi determinată mi-a întrecut aşteptările. De la o dronă care poate fi produsă în totalitate în România, până la VLAH, vehiculul blindat proiectat de echipa BST şi al cărui prototip este în lucru, trecând prin armele antidrone, până la echipamente Tempest sau echipamente pentru războiul electronic”, a afirmat ministrul PSD.

„«Viziunea companiei noastre este de a dezvolta şi produce local, în România, soluţii şi produse de înaltă tehnologie şi inovaţie». Aşa şi-a început prezentarea Constantin Pintilie, fondatorul şi directorul general al BlueSpace Technology. Iar lucrurile realizate aici de o echipă profesionistă şi determinată mi-a întrecut aşteptările. De la o dronă care poate fi produsă în totalitate în România, până la VLAH, vehiculul blindat proiectat de echipa BST şi al cărui prototip este în lucru, trecând prin armele antidrone, până la echipamente Tempest sau echipamente pentru războiul electronic”, a scris Ştefan Radu Oprea, duminică pe Facebook.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: