Oprescu: „Migrația de la un partid la altul e o problemă falsă”

Primarul general al Municipiului București a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la situația dificilă în care se află Primăria.

Acesta a făcut apel la consilierii locali să „se trezească”.

„Câteva considerații asupra situației administrativ-politice în care trăim cu luni în urmă și în prezent:

Pentru orice om responsabil, pentru orice conducător administrativ de comunitate, implicat în politică cred că principala menire a acestor conducători este transparența instituțiilor pe care le păstoresc.

În ceea ce privește Primăria Generală, obiectivele majore nu pot să fie decât dorința de dezvoltare, echilibru social, performanța administrativă, și în același timp bunăstarea cetățenilor (…) 

Nimic nu se poate realiza fără stabilitatea politică și rezolvarea provocărilor … La nivel național și valabil și pentru București ne confruntăm cu un sever blocaj administrativ.

Personal cred că această criză politică poate fi depășită doar prin negociere și rațiune (…). 

Așa zisa migrație de la un partid la altul devine o falsă problemă. De fapt e vorba de conștiința individuală a omului care a fost ales și chiar obrazul lui și la felul în care se uită în ochii celor care l-au votat. Indiferent că ești primar, consilier local sau județean răspunzi în fața oamenilor care au avut încredere în tine.

Fac apel la consilierii locali să se trezească și să nu mai arunce vina unii pe ceilalți.

Domnilor consilieri, dacă sunteți interesați în probleme privind orașul, veți avea ocazia să trecem din nou prin consiliu proiecte care au fost suspendate odată cu hotărârile care au fost atacate de prefect”, a spus Oprescu în cadrul unei conferințe de presă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: