Paradox și demagogie nemțească. Iohannis moare de grija Dacia, dar merge cu BMW

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Werner Iohannis, a vizitat miercuri uzina Dacia de la Mioveni, unde s-a arătat „fascinat” de tehnologia modernă utilizată în modele mai ieftine precum Logan sau Duster și a făcut comparații cu dotările disponibile la modelele de lux BMW și Audi pe care acesta le folosește în viața de zi cu zi.

Klaus Werner Iohannis este cunoscut pentru faptul că folosește limuzine germane marca BMW pentru a se deplasa de la Sibiu la București. În ultimii 7 ani acesta a folosit mașini de lux seria 7 pentru activitățile personale și de serviciu, după ce înainte avea un Audi A6 full option.

Printre cele mai puternice mașini pe care Iohannis le-a folosit se numără BMW 730i, BMW 750i, BMW X5 3.0i și un BMW Seria 5 cu pachet M, varianta 550i – motorizare 4.4 l, 407 cp şi tracțiune integrală xDrive, a cărui valoare depășește 100.000 euro.

Chiar și ieri, la vizita pe care Iohannis a făcut-o la Mioveni, acesta a venit cu celebrul său BMW, inchiriat de câteva luni de către conducerea PNL. Închirierea unei astfel de mașini îi costă pe liberali, în fiecare lună, aproximativ 4500 de euro.

Vezi și: Achiziție imobiliară de lux a lui Iohannis. Cum arată și cât valorează apartamentul în care stă în București – FOTO

 

Foto: Facebook

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL