Parlamentul se reuneşte luni în şedinţă comună: Pe ordinea de zi – alegerea unor membri la BNR, ASF şi CNA

sursa: facebook

Parlamentul se reuneşte luni într-o şedinţă de plen comună, pe ordinea de zi fiind numirea unor noi membri ai Autorităţii de Supraveghere Financiară, Băncii Naţionale a României şi Consiliului Naţional al Audiovizualului. 

Plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului este programat la ora 15,00.

Printre punctele care figurează pe ordinea de zi se află numirea unor membri la cele trei instituţii în urma vacantării unor posturi.

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, miercuri, calendarul în vederea numirii membrilor celor trei instituţii. Astfel, până luni, 23 septembrie, ora 12,00, vor fi depuse propunerile nominale pentru membri şi supleanţi la ASF, BNR şi CNA. Până la ora 15,00 va avea loc audierea candidaţilor în comisiile parlamentare de specialitate şi vor fi întocmite rapoartele pentru plenul comun.

Plenul comun mai are pe ordinea de zi şi o serie de scrisori din partea preşedintelui Klaus Iohannis, printre care şi aceea care propune Parlamentului aprobarea înfiinţării pe teritoriul naţional a unei facilităţi de instruire în domeniul maritim pentru pregătirea personalului ucrainean.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: