Patru fraţi din Ialomiţa, la un pas de moarte după ce mama i-a spălat cu insecticid

112 SMURD
Sursa foto: X

Corect gramatical: O femeie din Țăndărei a fost la un pas de a-și omorî copiii. Cei 4 frați din Țăndărei au fost transportați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” după ce mama lor i-a spălat pentru a-i scăpa de păduchi cu o substanță folosită pentru animalele cu râie.

Conform Antena 3, cei patru copii cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani prezentau vărsături și dureri de cap. Mama le-a declarat medicilor că a utilizat respectiva substanță chimică deoarece copiii aveau păduchi. Pacienții au fost transferați în Capitală, în stare gravă.

Soții care au murit intoxicați cu insecticid cumpăraseră spray-ul din comerț. Avertismentul specialiștilor

În urmă cu două luni, o tragedia din Craiova a șocat o țară întreagă. Specialiștii spun că insecticidele cu aerosol pe care oamenii le folosesc pentru a scăpa, în special, de muște și țânțari pot fi extrem de periculoase. „Vaporii inhalați pot duce la deces”, avertizează aceștia.

Un bărbat și o femeie au murit la Spitalul de Urgență din Craiova după ce au pulverizat prin dormitor cu spray împotriva insectelor. Cei doi au fost găsiți în stare gravă de către fiica lor. Se pare că în cursul nopții femeia ar fi început să se simtă rău și chiar ar fi vomitat. Dimineața, soții erau deja aproape inconștienți. Fiica i-a dus imediat la spital, iar medicii au stabilit că ambii pacienți erau intoxicați.

„În UPU 2, cei doi pacienți au ajuns cu stare generală foarte gravă, cu alterarea stării de conștiență, instabili respirator si hemodinamic, la care s-a suspicionat intoxicație cu substanță necunoscută, cel mai probabil un insecticid. S-au efectuat investigații de urgență, au primit îngrijiri si tratament complex de terapie intensiva de urgență”, au menționat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Craiova într-un comunicat de presă.

Toate eforturile medicilor au fost în zadar. Bărbatul, in vârsta de 63 de ani, a decedat în Unitatea

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL