Pe cine a votat Victor Ponta la prezidențiale: Iohannis sau Viorica Dăncilă?

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, fostul premier al României, Victor Ponta, în prezent consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, în domeniul relațiilor economice internaționale, a dezvăluit cum a votat în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2019

Viorica Dăncilă sau Klaus Iohannis?

„S-au pierdut mulți ani, s-au pierdut multe oportunități. Adevărul este că la alegerile prezidențiale din 2019 nu l-am votat pe niciunul, recunosc. Am fost la vot, și în al doilea tur mi-am anulat votul. Recunosc. Și am văzut că acum e scandal cu oamenii, cum au votat. Nu știu dacă mă dă cineva afară de undeva, dar nu puteam să votez cu Klaus Iohannis.

Problema este că în 2019, da, l-am susținut pe Mircea Diaconu, l-am votat. La turul doi nu puteam să-l votez pe Klaus Iohannis. Nu din resentimente personale, că eu am o fire sportivă în general, după orice bătălie – felicitări, m-ai bătut, bravo încerc eu să te bat data viitoare – ci pur și simplu mi s-a părut că este o persoană atât de comodă și atât de puțin empatică vizavi de problemele noastre, ale celorlalți, nu ale mele Victor Ponta sau ale dumnevoastră, în sensul că nu l-a interesat niciodată, de fapt că oamenii ăia care l-au votat și care au ieșit să protesteze… ce zic”, a declarat Victor Ponta, în studioul Puterea Știrilor.

„L-am sunat pe Iohannis după ce a câștigat în 2014 – așa am văzut în filmele americane”

„După ce m-a bătut în turul doi la prezidențialele din 2014 l-am sunat pe Klaus Iohannis, binînțeles. L-am sunat cum am văzut eu în filmele americane. Am pus mâna pe telefon înainte să se anunțe rezultatul. Și am zis <<Domnule președinte, vă felicit, vă urez succes>> Așa văzusem în filmele americane”, a mai dezvăluit Ponta.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL