Pe mâna cui va merge ACL pentru șefia CJ Cluj

ACL s-a lovit la Cluj de problema referitoare la preluarea șefiei CJ, mai exact de cea a candidaților, având în vedere că pentru această funcție se zvonea că intenționează să candideze Alin Tișe, Marius Nicoară și Mihai Seplecan.

Însă în cele din urmă se pare că acl-isții s-au pus de acord și vor susține o singură persoană.

Astfel, senatorul Alin Tise a renuntat astazi la orice intentie de candidatura, iar Marius Nicoara a oferit pentru Ziar de Cluj o declaratie în acest sens:

“Nu voi candida, ci il voi sustine pe Mihai Seplecan la alegerile pentru sedintele de judet. Sustin tineretea si cred ca Mihai Seplecan are toate datele pentru a putea conduce foarte bine aceasta institutie. Ii cunoaste pe toti primarii din comunele clujene, stie fiecare podet din fiecare sat. Cunosc criticile soptite pe la colturile sediilor de partid, dar vreau sa reamintesc tuturor ca Mihai Seplecan nu trebuie sa conduca Academia Romana, ci un judet important al Romaniei, sa-si faca o strategie coerenta, sa reporneasca masina Consiliului Judetean. Mihai a crescut in ultima vreme foarte mult si este o optiune serioasa pentru alegatorii clujeni. Va avea in spate o alianta cu experienta in munca administrarii unui judet si va asigur ca il vom sfatui cu tot ce putem”, a declarat Marius Nicoara.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: