Peste 1.000 de angajaţi ai MAI vor fi detaşaţi pe litoral până la finalul sezonului estival

plajă mare litoral
Sursa foto: Unsplash

Peste 1.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi detaşaţi pe litoral până la finalul sezonului estival, iar cei 630 de poliţişti şi 450 de pompieri vor fi împărţiţi în două serii.

”Peste 1.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona, suplimentar faţă de dispozitivele curente, pe litoralul românesc pentru un sezon estival în siguranţă.
Din dispoziţia conducerii MAI, începând din acest sfârşit de săptămână, în staţiunile de la malul Mării Negre vor fi detaşate efective din toată ţara care vor acţiona alături de colegii din judeţul Constanţa, până la începutul lunii septembrie, pentru eficientizarea misiunilor şi creşterea gradului de siguranţă, gestionarea situaţiilor de urgenţă şi asigurarea asistenţei medicale într-un timp cât mai scurt. Cei peste 630 de poliţişti şi 450 de pompieri, împărţiţi în două serii, sunt pregătiţi să intervină în orice situaţie în care este perturbată ordinea şi liniştea publică sau există un pericol pentru cetăţeni”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne.
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, alături de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a participat, sâmbătă, la o şedinţă operativă cu reprezentanţii structurilor din subordine, cu atribuţii de ordine publică şi situaţii de urgenţă, în judeţul Constanţa pentru a discuta despre misiunile prioritare din acest sezon estival.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: