Piedone nu candidează la Primăria Capitalei. O susține pe Firea

Piedone și Firea/ colaj PS News

Conducerea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), a anunțat marți, 11 iulie, că o susține pe Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, la Primăria Capitalei, în plin scandal legat de „azilele groazei” din Voluntari.

„În cadrul ședinței Forului de Conducere Colegială, s-a stabilit că la alegerile locale din 2024 pentru funcția de Primar General al Capitalei, Partidul Umanist Social Liberal o va susține pe doamna senator Gabriela Firea.

Semnat:

Cristian Popescu Piedone Primar Sectorul 5

Președinte Executiv

Partidul Umanist Social Liberal

Gratiela Leocadia Gavrilescu

Deputat

Președinte Fond de Conducere Colegiala al Partidul Umanist Social Liberal”, arată un comunicat al PUSL.

Partidul Umanist Social Liberal (abreviat PUSL) a fost înființat în 2015, de către membrii Partidului Conservator care nu doreau fuziunea cu Partidul Liberal Reformator, condus de Călin Popescu-Tăriceanu.

La alegerile locale din iunie 2016, PUSL a obținut două mandate de primar (0,06% din totalul României) și 105 în calitate de consilier municipal (0,26%).

Un scandal s-a iscat după ce copreședinte Ioan Ghișe a susținut candidatura lui Cristian Popescu Piedone la funcția de primar al sectorului 4 din București, sub anchetă pentru responsabilitățile legate de incendiul Colectiv din octombrie 2015. Comunicatul de susținere emis astăzi este semnat printre alții și de Piedone, primarul Sectorului 5 din Capitală, proaspăt eliberat din închisoare.

 

 

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL