Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Olt. Un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit

Sursă foto: ISU

UPDATE

Autorităţile au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Olt, unde un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit. Au fost implicate 55 de persoane, patru având nevoie de îngrijiri medicale. O femeie care a fost încarcerată a fost scoasă şi transportată la spital.

„Implicate în eveniment 55 de persoane (53 în autocar şi două în autoutilitară), patru persoane au fost asistate la faţa locului şi una a necesitat transport la spital. Femeia transportată la spital a fost încarcerată şi extrasă de echipajele specializate. Este conştientă şi cooperantă, politraumatizată prin accident rutier”, a transmis ISU Olt, preluată de News.ro.
ŞTIRE INIŢIALĂ 
„Accident rutier în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară, în localitatea Recea. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis, luni, ISU Olt.
La faţa locului, echipajele operative intervin cu  o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi cinci echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.
Deocamdată, nu se cunoaşte numărul victimelor sau modul în care s-a produs accidentul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: