Ciolacu: Ministrul Finanţelor a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există 

marcel-ciolacu
Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, în şedinţa de Guvern, după ce a revenit din vizita oficială în SUA, că a observat faptul că în absenţa sa, ministrul Finanţelor nu s-a plictisit, şi a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024.

Ceea ce există însă în realitate sunt datele privind creşterea PIB pe primele 9 luni din acest an, a precizat premierul, arătând că avem un avans de 2,2% cu care suntem pe locul al treilea în Europa.

”Am observat că, în absenţa mea, domnul ministru al Finanţelor nu s-a plictisit, a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024”, a spus premierul în şedinţă.

El a arătat că ”ceea ce există însă în realitate sunt datele privind creşterea PIB pe primele 9 luni din acest an”.

”Avem un avans de 2,2% cu care suntem pe locul al treilea în Europa. Creşterea pe trimestrul 3 a fost solidă şi susţinută în continuare de investiţiile publice majore”, a ţinut să precizeze premierul.

”De aceea, şi astăzi vom suplimenta fondurile Ministerului Dezvoltării, cât pentru a permite finalizarea tuturor investiţiilor prevăzute în acest an”, a mai anunţat şeful Executivului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: