Plenul Camerei Deputaţilor a votat ridicarea imunităţii deputatului Nelu Tătaru pentru percheziţii informatice

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, cu 177 de voturi pentru, 12 voturi contra şi o abţinere, cererea de ridicare a imunităţii deputatului Nelu Tătaru, pentru pentru percheziţii informatice şi domiciliare, după ce, anterior, Comisia juridică din Camera Deputaţilor a elaborat un raport de admitere, în unanimitate, pe cererea ministrului Justiţiei. Nelu Tătaru a participat la şedinţa comisiei juridice, împreună cu avocata sa. PNL a anunţat în plen, prin liderul de grup Gabriel Adronache, că va vota la vedere pentru solicitarea venită din partea Justiţiei.

UPDATE – Plenul Camerei Deputaţilor a votat cu 177 de voturi pentru, 12 voturi contra şi o abţinere solicitarea ministrului Justiţiei, pentru percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru. Votul a fost secret, cu bile.

UPDATE – Plenul Camerei Deputaţilor a început, luni, dezbaterea privind cererea de ridicare a imunităţii deputatului PNL Nelu Tătaru.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache a declarat că grupul parlamentar PNL va vota pentru această cerere a ministurlui Justiţiei.

”Este o procedură parlamentară, considerăm că este necesar votul acesta pentru ca procedurile ulterioare să fie realizate, cu menţiunea ca prezumţia de nevinovăţie există, ea nu trebuie dovedită, cum cerea un coleg, aici”, a spus el.

Gabriel Andronache a anunţat că PNL va vota la vedere pentru cererea ce îl vizează pe Nelu Tătaru.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: