PMP a dat un tun într-un județ important. PDL, din nou în offside

PMP lovește din nou în PDL. În plin război din cauza consecințelor devastatoare ale ordonanței de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică fără a își pierde mandatul, PDL pierde o organizație întreagă de pensionari.

Mihai Clivet, presedintele Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL Braila, s-a inscris in filiala locala a partidului condus de Elena Udrea, alaturandu-se astfel democrat-liberalilor s-au alaturat PMP. Clivet sustine ca 25 de membri PDL l-au urmat in acest demers.

„Am activat in PD – PDL din 1992. Am zis sa ma implic in politica de dreapta de cand am iesit la pensie. Mai sunt persoane care au ramas in PDL si stau sa se gandeasca daca o sa vina cu mine. Am venit langa echipa din PMP, aici m-am regasit. Imi pare rau de domnul Nazare, se zbate pentru partid. Au venit cu mine si 25 de membri ai Organizatiei de Pensionari. Au mai venit si cu domnul Roman cateva zeci”, a declarat Clivet.

Clivet a afirmat ca aflase ca urma sa fie schimbat din functia de presedinte al Organizatiei Municipale de Pensionari a PDL, mentionand insa ca deputatul Alexandru Nazare, scriu jurnaliștii infobraila.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL