PMP intră în război. Cine a făcut denunțul penal pe numele Elenei Udrea

Partidul Mișcarea Populară a reacționat la denunțul penal pe numele Elenei Udrea. Formațiunea spune că totul este „ o înscenare de presă”.

În comunicatul remis redacției PSnews.ro de către PMP este făcut public și numele celui care a formulat denunțul penal. Este vorba despre Sandu Jean Cătălin, condamnat în dosarul ICA.

„Denunţul penal este o aberaţie fără margini. Acesta a fost formulat de către Sandu Jean Cătălin, fost jurist la Institutul de Cercetări Alimentare (I.C.A), astăzi coleg de închisoare cu Dan Voiculescu, acuzat de corupţie şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 60 de milioane de euro, în dosarul privatizării frauduloase a I.C.A.

Constatăm că Felix nu poate dormi liniştit nici în închisoare. Nu poate accepta că Justiţia şi-a făcut datoria, că nu a reuşit să resusciteze sistemul securisto-comunist care a fost înfânt, că nu a anulat statul de drept, deşi a făcut încercări disperate în acest sens în anul 2012.

PMP consideră că trebuie ca presa care preia astfel de informaţii să fie foarte atentă la credibilitatea celor care formulează astfel de acuzaţii.

În concluzie: observăm că, deşi în această campanie avem de-a face cu un număr record de competitori înscrişi în competiţie (14), toată lumea îşi concentrează tirul asupra Elenei Udrea. Ceea ce arată, pe de o parte, că reprezentantul PMP este un candidat de forţă cu şanse foarte mari de a câştiga aceste alegeri, pe de altă parte, că există o înţelegere la nivelul contracandidaţilor. De ce le este frică, nu vor scăpa: Elena Udrea va câştiga alegerile pe 16 noiembrie”, se arată în comunicatul remis redacției.

Pe numele Elenei Udrea a fost astăzi depus, la Parchetul General, un denunt penal pentru conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Elena Udrea este acuzata ca ar fi folosit bani europeni pentru a ridica un complex rezidential privat, in care chiar ea ar avea asigurata o locuinta. Dosarul se afla in faza actelor premergatoare, potrivit sursei menționate.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL