Poliţia israeliană a ucis accidental o fetiţă palestiniană aflată într-o maşină la un punct de trecere în Cisiordania

Sursa foto: X

Poliţia israeliană a ucis o fetiţă palestiniană aflată într-o maşină la un punct de trecere în Cisiordania, când a deschis focul asupra unei alte maşini suspectate că a lovit intenţionat doi israelieni, au anunţat serviciile de urgenţă din Israel, potrivit Reuters.

Poliţia de frontieră a precizat că a nimerit-o pe fetiţă după ce a deschis focul asupra unui cuplu aflat într-o maşină care a intrat în doi israelieni la un punct de trecere în Cisiordania ocupată, chiar lângă Ierusalim.

Paramedicii israelieni au spus că fetiţa avea trei ani, dar surse palestiniene au declarat pentru agenţia oficială de presă palestiniană WAFA că fetiţa avea patru ani.

Serviciile de ambulanţă israeliene au declarat că fetiţa a fost tratată la faţa locului, dar a fost declarată moartă, fără a se preciza cauza morţii. Un israelian a fost rănit uşor, au precizat paramedicii.

Un comunicat al poliţiei israeliene arată că o maşină în care se aflau un bărbat şi o femeie a ajuns la un punct de trecere din apropierea Ierusalimului şi a comis un atac asupra poliţiei de frontieră. Poliţia a ripostat cu focuri de armă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL