Ponta aruncă bomba după ce Maior și-a anunțat demisia

După ce șeful SRI George Maior a anunțat că după alegerile prezidențiale va demisiona, premierul Victor Ponta a comentat subiectul.

“Eu cred că domnul Maior, despre care sigur că vorbesc cu oarecare doză de subiectivitate pentru că ne ştim foarte bine şi avem o relaţie foarte bună personală, dar dincolo de această parte strict subiectivă, cred că domnul Maior şi ca senator înainte şi din momentul în care a devenit director al SRI a reprezentat un echilibru şi un prestigiu pentru SRI foarte important pentru România, în ansamblu. Ştiu că este foarte apreciat, mult mai apreciat decât preşedintele ţării de exemplu, la Washington, la Bruxelles, la Berlin, în relaţiile cu partenerii noştri strategici şi nu pot decât să spun că a fost, ca şi domnul Meleşcanu, ca şi domnul Ungureanu, atunci când a fost director al SIE, şi a îndeplinit foarte bine o sarcină dificilă. În rest, ce va fi după alegeri, eu cred că la pregătirea pe care o are şi la experienţa pe care deja a dobândit-o, nu o să fie şomer – aşa cred eu. Despre posibilitatea ca Maior să devină premier o să discutăm la momentul potrivit”, a afirmat premierul într-o vizită de lucru pe DN 66, potrivit jurnaliștilor jurnalul.ro

Șeful SRI a declarat că după alegerile prezidențiale își va înainta demisie, deoarece președintele este cel care trebuie să numească șefii de servicii.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: