Ponta îi pune la zid din nou pe Băsescu, Iohannis și Blaga

 Premierul Victor Ponta a lansat astăzi o nouă serie de atacuri la adresa lui Traian Băsescu și a celor din ACL, după ce aceștia din urmă l-au amenințat că îi va face o plângere penală pentru nerespectarea legii în cazul desemnării comisarului european.

”Junker va anunța săptămâna viitoare comisarii europeni. Dacă nu ne mai atacă în următoarele zile între noi, avem șanse mari să primim un portofoliu foarte important. Băsescu nu ne poate ajuta la Bruxelles, nu îl ascultă nimeni acolo, ne face doar rău. Negocierile s-au încheiat și totuși România poate avea o poziție slăbită dacă continuă atacurile”, a explicat astăzi Ponta.

”Suntem singura țară unde s-a întâmplat așa ceva, opoziție să atace numirea comisarului european, fără să își dea seamă că e vorba de interesul național”, a mai adăugat Ponta.

”Nu a existat mintea necesară (n.r.: referindu-se la ACL) să își dea seama că este vorba de interesul național. Doamna Boagiu nu are curaj să se apropie de Parchet că poate o ia, având în vedere ce a făcut cu domnul Nelu Iordache de ne-a distrus autostrăzile din România.  În afară de plângeri penale, știu să mai facă altceva?”, a mai atacat Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL