Ponta îl acuză pe Băsescu că are timp doar de întâlniri cu Udrea

Premierul Victor Ponta îl acuză pe președintele Traian Băsescu că are timp de întâlniri cu candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, și de petreceri la Neptun, însă nu are timp să semneze decretul de numire a lui Darius Vâlcov la ministerul Bugetului.

”Uitaţi-vă că suntem la câte zile de când am făcut a doua propunere de ministru al Bugetului, pe domnul Darius Vâlcov, şi domnul Băsescu are timp de întâlniri formale cu doamna Udrea, are timp de pereceri la Neptun, are timp de orice, dar nu-mi numeşte ministrul”, a acuzat Ponta.

De asemenea, Ponta l-a mai acuzat pe Băsescu că procedează la fel şi în cazul legilor sau al proiectelor pe care le adoptă Guvernul sau Parlamentul.

”E la fel şi cu legile. Cred, îmi doresc, de-abia aştept ca România să aibă un preşedinte – eu sau cine vor decide românii – care să considere că prioritar pentru România e să aibă legea CAS, miniştrii numiţi, nu întâlnriile cu doamna Udrea sau petrecerile cu colegii la Neptun. Asta e de fapt schimbarea fundamentală pe care vreau să o facem”, a conchis premierul

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL