Ponta salută decizia condamnării barbatului care a făcut scandal într-un avion Copenhaga – Otopeni

Victor Ponta
Sursă foto: Facebook/ Victor Ponta

Un român care a provocat un scandal monstru și s-a luat la bătaie în timpul unui zbor de la Copenhaga la București a primit închisoare cu executare. Pedeapsa vine după aproape doi ani de la incident. Bărbatul a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Victor Ponta a salutat decizia, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„O decizie a justitiei pe care o salut.

Calatoresc mult in Europa cu companiile “low cost” si sunt socat de fiecare data de mitocania, barbarismul si grosolania unora dintre “compatriotii” nostri ; in plus, fiind tata de fete, pur si simplu simt ca explodez cand vad cum niste urangutani umani le trateaza pe stewardese si personalul navigant . Din pacate este ceva specific unora dintre cei care călătoresc din / spre Romania – simt ca pot sa faca orice si nimeni nu are curaj sa ii pedepsească / nu am vazut in alte curse sau la alti cetateni asa ceva! Dar sa asteptam doar decizii ale Justitiei nu este deloc eficient ! Cred si sustin cu tarie ca legea din Romania trebuie schimbata in asa fel incat sanctiunile sa fie mult mai rapide ( pana se pronunta judecatorii trece prea mult) – la fel ca la huliganii de la forbal ; imediat ce ai avut un comportament abuziv fata de ceilalti pasageri sau fata de personalul navigant, pe baza unui simplu raport administrativ cu doi martori , “gorila” sa fie pusa 5 ani pe lista neagra si sa nu se mai poate urca in nicio aeronava din sau inspre Romania!

Daca se aplica o asemenea sanctiune facem pariu ca intr-o luna se fac “mielusei” toti golanii astia? Romania este vazuta ca “sat fara caini” si multi cred ca pot sa isi faca de cap – ce simplu ar fi sa ii potolim!”, a scris Victor Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL