Predoiu pune piciorul în prag. Greu al PDL, la un pas de excludere

Prim- vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a decis să adopte poziții tranșante față de toate aspectele care îl deranjează.

După ce în cursul zilei de miercuri, Predoiu i-a mustrat serios pe liberalii Ramona Mănescu și Sorin Frunzăverde pentru pozițiile de susținere publică a Corinei Crețu, prim- vicepreședintele PDL a decis să aibă o poziție clară și față de situația lui Emil Boc.

Citește și: RĂZBOI în ACL. Predoiu îi pune la zid pe liberali

Deși este membru PDL și primar  al Clujului, ales din partea democrat-liberalilor, este de notorietate că acesta este agentul electoral al Elenei Udrea, iar acest lucru i-a trezit revolta lui Predoiu.

”Sunt întrebat de nenumăraţi colegi ce poziţie am faţă de gestul lui Emil Boc de a sprijini un alt candidat decât pe dl. Johannis. Reiterez poziţia mea exprimată imediat ce dl Boc şi-a exprimat opţiunea la prezidenţiale. 

Îl invit pe dl Boc să participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. Îl invit să vină în faţa colegilor care i-au arătat întotdeauna respect şi să îşi explice şi precizeze poziţia. Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, a explicat Predoiu miercuri.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL