Premierul Ciolacu, discuții pe teme de interes cu premierul elen

premier roman / elen
Sursa foto: Twitter / Marcel Ciolacu

Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut o întrevedere cu Kyriakos Mitsotakis, omologul elen, cu ocazia vizitei oficiale desfășurate la Atena, la invitația premierului grec, fiind discutate atât problematici specifice, dar și teme generale, precum sprijinirea Ucrainei.

„O întâlnire bună cu premierul Greciei, Mitsotakis, discutând despre cum să ne consolidăm cooperarea bilaterală și regională, să sprijinim Ucraina, Republica Moldova și țările din Balcanii de Vest în calea lor europeană și să ne apropiem de aderarea la Schengen”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu, printr-un mesaj pe Twitter.

Premierul României participă astăzi, la Atena, la o reuniune a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de premierul elen, Kyriakos Mitsotakis.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: