Premierul Marcel Ciolacu: Alianţa PSD-PNL este cea mai bună soluţie pentru a moderniza România folosind banii europeni

Sursa foto: Facebook / Captură video

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la extinderea terminalului aeroportului din Cluj, că este încă o dovadă că guvernarea Alianţei PSD-PNL este cea mai bună soluţie pentru a moderniza România folosind banii europeni, un proiect realizat cu fonduri europene, prin colaborarea între un ministru al transporturilor social-democrat şi o administraţie locală liberală.

”Eu nu consider această inaugurare drept un simplu eveniment protocolar. O văd mai degrabă ca pe o nouă mărturie că politica Guvernului României, de dezvoltare economică prin investiţii în infrastructură, este traseul cel mai eficient pentru România. Ceea ce inaugurăm azi nu este doar dovada concretă a progresului nostru tehnologic şi logistic, ci şi un catalizator major pentru creşterea economică a acestei zone”, a declarat premierul Ciolacu în cadrul evenimentului.

Potrivit premierului, extinderea acestui terminal reprezintă mult mai mult decât simpla adăugare de noi porţi şi facilităţi suplimentare pentru pasageri.

”Este cel mai clar semnal al faptului că economia se dezvoltă solid. În egală măsură, simbolizează deschiderea către noi oportunităţi economice şi consolidarea poziţiei judeţului ca un hub de transport regional”, a arătat el.

Şeful Executivului a afirmat că în primul rând, zona va atrage un flux mai mare de turişti şi călători de afaceri.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: