UPDATE Premierul Marcel Ciolacu, vizită în SUA. Se va întâlni cu Blinken şi Austin. Obiectivele vizitei

marcel ciolacu
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

UPDATE, ORA 11.34

Premierul Marcel Ciolacu va discuta cu partenerii americani, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Statele Unite ale Americii, începând de duminică până miercuri, despre avansarea proiectelor economice comune, creşterea investiţiilor americane în România şi consolidarea sprijinului politic şi de securitate.

„Avansarea proiectelor economice comune, creşterea investiţiilor americane în România şi consolidarea sprijinului politic şi de securitate de care beneficiem din partea partenerilor noştri strategici sunt obiectivele vizitei în Statele Unite ale Americii”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Premierul Marcel Ciolacu va efectua în zilele următoare o vizită în Statele Unite ale Americii, în cadrul căreia se va întâlni cu secretarul de stat Antony Blinken și cu secretarul Apărării, Lloyd Austin.

Premierul Marcel Ciolacu merge în SUA împreună cu o delegație guvernamentală din care vor face parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminița Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, Radu Oprea, ministrul Economiei, Ligia Deca, ministrul Educației. Duminică, 3 decembrie, premierul român va vizita Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington și va participa la o recepție cu membri ai comunității românești din zona Washington-Virginia-Maryland.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL