Premierul Marcel Ciolacu: România condamnă ferm atacul din Bruxelles

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi, că Romania condamnă ferm atacul din Bruxelles şi este alături de partenerii şi prietenii belgieni în aceste momente dificile. ”Luptăm cu toată energia noastră împotriva terorismului şi a extremismului”, mai afirmă şeful Executivului.

”Romania condamnă ferm atacurile de pe Bruxelles şi este alături de partenerii şi prietenii belgieni în aceste momente dificile. Luptăm cu toată energia noastră împotriva terorismului şi a extremismului”, este mesajul premierului Ciolacu.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj în care condamnă cu fermitate atacul terorist care a avut loc luni noaptea la Bruxelles. ”Rămânem uniţi în jurul valorilor noastre comune europene, unde teroarea şi ura nu îşi au locul”, mai spune şeful statului.

Două persoane, de naţionalitate suedeză, au murit luni seara într-un schimb de focuri care a avut loc în centrul Bruxelles-ului, potrivit procuraturii, iar Belgia a ridicat alerta teroristă la cel mai înalt nivel, relatează TF1. Un martor a declarat că atacatorul ar fi strigat „Allahu Akbar” înainte de a trage focurile de armă. Un bărbat – suspectat de faptul că este autorul atacului terorist de luni seara – a fost arestat la Bruxelles, anunţă parchetul federal, relatează AFP.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL