Președinte Ford Otosan: România nu trebuie să fie un punct de atracție pentru investitori doar prin costurile reduse

Ford Otosan
Sursa foto: Facebook

Președintele Ford Otosan România, Mujdat Tiryaki, a declarat că investitorul turc al uzinei din Craiova își va onora angajamentele, iar pentru 2023 este așteptat un record al producției.

Conform lui Mujdat Tiryaki, promisiunile făcute de noul patron al uzinei din Craiova, Ford Otosan, sunt în curs de a fi onorate, primul pas fiind făcut odată cu lansarea noii generații Ford Courier în variantele Transit și Tourneo.

„Anul trecut, în iulie, am cumpărat uzina Ford din Craiova și tot atunci am anunțat investiția care va fi făcută acolo – 490 de milioane de euro – și ne-am angajat să lansăm un noul vehicul comercial Courier – Transit și Tourneo. Am spus și că vom majora capacitatea uzinei. Toate acestea se întâmplă. Am fost foarte fericiți să găzduim acum câteva zile la Craiova o mulțime de distinși vizitatori pentru a lansa primul nou vehicul, Ford Courier. Este un vehicul minunat și ne așteptăm să aibă succes pe piață. Vom continua să ne onorăm angajamentele pe rând”, a declarat Mujdat Tiryaki, președintele Ford Otosan România.

Totodată, cel care gestionează destinele uzinei de la Craiova a explicat, în timpul celei de a șasea ediții a Automotive Inndustry Forum, că în fața companiei sale, ca și a celorlalți producători auto, se află o mulțime de provocări, unele dintre ele extrem de complexe.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL