Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanţa

Sursa foto: Facebook/ Horia Constantinescu

Conducerea PSD Constanţa a anunţat candidaţii pentru Primăria Constanţa şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Astfel, în cursa pentru Primăria Constanţa intră preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, iar candidatul social-democraţilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean este medicul Cătălin Grasa, fost director al Spitalului Judeţean Constanţa.

Anunţul oficial al acestor candidaturi a fost făcut, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, de către preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe.
“Astăzi, la Consiliul Politic Naţional al Partiului Social Democrat s-a luat decizia, cu unanimitate de voturi, ca pentru funcţia de primar în oraşul Constanţa să candideze domnul Horia Constantinescu. Cred că nu are nevoie de prezentări. E un om cu multă experienţă, preşedinte al ANPC. Pentru cealaltă funcţie, de preşedinte al Consiliului Judeţan, venim cu o candidatură, spunem noi, foarte, foarte, foarte serioasă, domnul doctor Cătălin Grasa, care nu mai are nevoie de prezentări. A fost director medical, manager general la Spitalul Judeţean, chirurg, predă la Facultatea de Medicină la Universitatea Ovidius, membru vechi al Partidului Social-Democrat”, a afirmat Felix Stroe.
Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanţa, prezent la conferinţa de presă, a explicat cum vede această campanie electorală.
“Cred că va trebui să nu avem neapărat o campanie dâmboviţeană, ci să reuşim să avem una a proiectelor. Cel puţin nu numai că îmi propun, asigur că acest tip de campanie îl voi duce şi eu şi echipa alături de care vom demara campania electorală. Cred că ar trebui să constatăm mai puţin ceea ce poate vedea fiecare dintre constănţeni prin simpla deschidere a uşii sau a geamului, uitându-se afară. Trebuie să arătăm ce putem face de la acest moment pentru a îndrepta lucrurile şi nicidecum de a arăta cu degetul unul spre celălalt. Fiecare dintre contracandidaţi are libertatea, bineînţeles, să demareze o campanie negativă. După cum ştiţi, n-ar fi nici prima nici ultima dusă împotriva mea, inclusiv de-a lungul carierei la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa sau la nivelul Autorităţii”, a declarat Horia Constantinescu.
El a anunţat că va demisiona de la conducerea ANPC când va începe campania electorală.
La rândul său, Cătălin Grasa, candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, a dezvăluit care va fi prioritatea sa în cazul în care va câştiga această funcţie.
“Dezvoltarea infrastructurii pe partea de sănătate. Mi se pare că am rămas în urmă foarte mult faţă de restul judeţelor vizavi de partea de sanatate, adică de spitale, policlinici, ambulatorii”, a declarat Cătălin Grasa.
El a arătat ce îl recomandă pentru această funcţie.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: