Președintele CJ Giurgiu, acuzat de relații cu o minoră. Dumitru Beianu se contrazice public cu ministrul Familiei

Dumitru Beianu
Dumitru Beianu / sursa: captură foto

Imagini șocante dintr-un centru pentru copii orfani al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Giurgiu au apărut în presă zilele trecute. Pe filmare e surprins un politist care agresează fetele cazate acolo și le amenință cu moartea. Bărbatul este cercetat acum pentru faptele lui.

În imaginile publicate de fostul subsecretar de stat din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Vişinel Bălan, se vede cum poliţistul agresează fizic o femeie.

Intotero trimite Corpul de Control

Ministrul Familiei, Natalia-Elena Intotero, a fost într-un control inopinat, joi seară, la mai multe instituții din județ și a concluzionat că încă mai există nereguli grave care se petrec în sistemul de Protecție a Copilului.

Aceasta a anunţat vineri, după cazurile de nereguli semnalate la centre pentru copii şi case familiale din Giurgiu, că i-a cerut premierului Marcel Ciolacu trimiterea Corpului de Control la Giurgiu, pentru a verifica întreaga situaţie de la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

„Ministerul de Interne, respectiv Inspectoratul județean de poliție Giurgiu, a sesizat Parchetul azi dimineață după apariția acelui filmuleț în spațiul public și în egală măsură am făcut solicitare către domnul ministru și către domnul prim-ministru pentru a-l ruga să se trimită Corpul de Control de la nivelul cancelariei”, a declarat ministrul Familiei la Antena 3 CNN.

Președintele CJ Giurgiu, acuzat de relații cu o minoră

Președinte CJ Giurgiu, Dumitru Beianu (PNL) este acuzat între timp că a întreținut relații sexuale cu minore, iar una dintre ele a născut și un copil. Beianu se apără însă și spune că nu există nicio acuzație la adresa lui ,ci o campanie de presă plătită.

Intontero îl contrazice însă pe acesta și spune că există un dosar pe rol și face apel către cei cu atribuții să-l soluționeze cât mai rapid. „Nu putem să așteptăm ani de zile pentru a soluționa un caz”, a spus Intontero.

Dumitru Beianu nu vrea nici măcar să-l demisioneze pe șeful Protecției Copilului din Giurgiu, deși ministrul Familiei spune că Consiliile județene au toată puterea în mână aceast acest domeniu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: