Preşedintele Comisiei Economice: Faci profit aici, plătești impozit aici! Care e procentul impus de premier

calculator
Sursa foto: Pixabay

Senatorul PSD Daniel Zamfir, preşedinte al Comisiei Economice, anunţă miercuri într-o postare pe Facebook că, după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în coaliţie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscală exportau practic tot profitul iîn paradisuri fiscale.

 

„AM REȘIT! MULTINATIONALELE VOR PLĂTI IMPOZIT 1% PE CIFRA DE AFACERI! Faci profit aici, platesti impozit aici!”, scrie senatorul PSD pe Facebook.

Daniel Zamfir arată că, „după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în Coaliție impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscala exportau practic tot profitul iîn paradisuri fiscale”.
„Dacă impozitul de 16% pe profit reprezintă mai putin de 1% din cifra de afaceri, se plătește 1% pe cifra de afaceri. Corect, nu-i asa?”, a mai scris Zamfir.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL