Nicolae Ciucă se află în drum spre Galați. El va ajunge în zonele afectate de inundaţii și va rămâne peste noapte acolo

Sursa foto: Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se află în drum spre Galaţi. El va ajunge în zonele afectate de inundaţii şi va petrece noaptea acolo, au precizat surse liberale. Duminică, PNL are organizat, de la ora 11.00, Consiliul Naţional al partidului, la Palatul Parlamentului, pentru validarea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale din acest an.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, merge sâmbătă la Galaţi, în zonele afectate de inundaţiile de noaptea trecută.

Liderul PNL va petrece noaptea în zonă.

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, a transmis că este alături de oamenii din zonele afectate de inundaţii, precizând că a cerut ministrului de Interne Cătălin Predoiu sa meargă la faţa locului şi ”să facă tot ce e omeneşte posibil pentru a limita efectele precipitaţiilor abundente care au cauzat aceste revărsări de ape”.

”Sunt alături de oamenii din comunităţile afectate de inundaţii, din Sudul Moldovei şi urmăresc situaţia încă din momentul în care am fost informat de către ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu. Am cerut domnului ministru sa meargă la faţa locului şi să facă tot ce e omeneşte posibil pentru a limita efectele precipitaţiilor abundente care au cauzat aceste revărsări de ape”, a scris sâmbătă dimineaţă, Ciucă, pe Facebook.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: