Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost eliberat din penitenciarul Rahova

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, revine în ţară, urmând a fi preluat de poliţişti şi dus la penitenciar
Sursa foto: captura Video

Fostul fotbalist al Generaţiei de Aur, Dănuţ Lupu, a fost eliberat aseară din penitenciarul Rahova. Acesta a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost prins în repetate rânduri de poliţişti conducând fără permis.

Deşi iniţial, fostul fotbalist a fost condamnat la şapte luni de închisoare, judecătorii i-au aprobat cererea de eliberare cu o lună mai devreme.

Vrea să obţină din nou carnetul de conducere

În faţa reporterilor, Dănuţ Lupu a evitat să vorbească prea mult, însă un lucru este sigur – el vrea să-şi recupereze permisul de conducere în cel mai scurt timp.

Dănuţ Lupu: Am făcut o greşeală. Am plătit-o. Regret ceea ce am făcut. Mă duc acasă, am o familie. O să mă duc şi o să fac tot ceea ce e posibil să-mi redobândesc carnetul de conducere. În momentul când îl voi lua, voi conduce iar.  

Dănuţ Lupu, prins de mai multe ori conducând fără permis

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL