Prima reacție a lui Florian Coldea în dosarul DNA

Sursă foto: Inquam Photos / Eduard Vinatoru

Dosarul generalilor SRI. Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, a transmis, prin avocaţii săi, un punct de vedere în legătură cu dosarul în care este cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, în care susţine că „mogulii media” Maricel Păcuraru, Sebastian Ghiţă şi Dan Voiculescu au orchestrat împotriva lui o campanie agresivă, având ca numitor comun „dorinţa revanşardă faţă de activitatea SRI şi persoanele care au fost implicate în lupta împotriva corupţiei”, relatează Agerpres.

„Având în vedere intensificarea, în ultima perioadă, inclusiv pe parcursul campaniei electorale, a referirilor în spaţiul public la adresa mea, parte a unei noi campanii mediatice agresive, derulată de mai multe luni, la peste 7 ani de la trecerea în rezervă şi în condiţiile în care nu ocup şi nu am candidat pentru vreo funcţie publică, consider că este oportun să fac o serie de precizări, pentru corecta informare a opiniei publice. Doresc, de asemenea, să clarific de ce actuala campanie mediatică, programată şi calculată, nu urmăreşte prezentarea adevărului şi susţinerea interesului public, ci are la bază motive şi obiective nedeclarate, care vizează susţinerea unor interese personale şi de grup, ilegitime în raport cu cetăţenii oneşti, în scopul obţinerii unor beneficii cu valenţă electorală, dar şi de natură economică”, a declarat Florian Coldea.

Fostul general SRI spune că în spatele acestei campanii se află „mogulii media” Maricel Păcuraru, Sebastian Ghiţă şi Dan Voiculescu, dar şi o serie de colaboratori ai acestora.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: