Primăria Cătina, Buzău. Ce anunț de angajare a făcut primarul

Sursa foto: pixabay

Primăria comunei Cătina din judeţul Buzău caută să angajeze o persoană ca agent de pază şi dispecer, iar una dintre condiţiile menţionate în anunţul de angajare este „să fie ok ca om”. 

În anunţul postat de primarul localităţii Cătina, Alexandru Constantin Fulgeanu, atât pe pagina personală de pe o reţea de socializare, în mai multe grupuri, dar şi în presa  locală, se precizează că salariul pentru postul de agent de pază şi dispecer poate ajunge la 2.500 de lei, iar candidaţii nu trebuie neapărat să „aibe” liceul şi pot fi şi pensionari.   

În schimb, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii expuse punctual în anunţul de angajare: „Trebuie să fie politicos şi să vorbească frumos cu oamenii atât la telefon cât şi direct faţă în faţă, să ştie să umble cu staţiile şi cu telefoanele, să ştie să scrie, să fie ok ca om, într-un cuvânt”.  

De asemenea, în anunţ se menţionează că programul de lucru este în ture de 12 ore, de zi sau de noapte, cu 24 sau 48 de ore liber după încheierea programului.    

Alexandru Constantin Fulgeanu este primar al  ales pe liste PSD din anul 2020 şi de la preluarea mandatului a fost implicat în mai multe scandaluri încheiate cu intervenţia forţelor de ordine. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL