Primăria Sectorului 6 a îndemnat locuitorii să împodobească brazi. Aceştia vor ajunge în casele a șase familii nevoiașe

Craciun
Sursa foto: cpam.md

Șase familii din Sectorul 6 vor avea un Crăciun mai frumos. Anul acesta, primăria a îndemnat locuitorii să împodobească șase brazi, care vor ajunge astăzi, în Ajun, în casele unor familii nevoiașe. Inițiativa este unică în București, însă municipalitatea promite că va deveni o tradiție.

Deschiderea primului târg de crăciun organizat în Parcul Crângași a venit la pachet cu o propunere pentru cei care locuiesc în vestul Capitalei.

Cei care au luat parte la inaugurare la începutul lunii au fost invitați să aducă globuri pentru a împodobi brazii ce urmează să fie donați familiilor nevoiașe din sector.

Propunerea a fost primită cu bucurie, iar gestul se va transforma în tradiție pentru anii viitori.

Cei mai fericiți au fost copiii care au venit să își aleagă bradul perfect sub care Moș Crăciun le va lăsa cu siguranță cadourile dorite. Bucureștenii care au ales să rămână acasă de sărbători se pot bucura în continuare de concertele și târgurile din zona lor.

Winter Land Cângași a fost deschis la începutul lunii decembrie, dar chiar dacă nu au apucat până acum, părinții pot merge și în ziua de Ajun cu cei mici pentru a se întâlni cu Moș Crăciun.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: