Skip to content
Puterea Știrilor Video

Primarul Daniel Tudorache promite cel mai mare spital construit în România după 1990: Va avea 1.115 paturi și aparatură nou-nouță

psnews.ro

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, în cadrul emisiunii ”Puterea Știrilor”, că prioritatea sa în acest mandat a fost și este Sănătatea, domeniu în care a făcut investiții de câteva zeci de milioane de euro în ultimii 3 ani.

”Fiecare primar are o linie și cea mai importantă linie pentru mine este Sănătatea. În cei 3 ani de mandat am investit câteva zeci de milioane de euro în Sănătate.

" "

În România nu s-a făcut niciun spital după 1990. Eu vreau să fac cel mai mare spital și am posibilitatea să-l încep până la sfârșitul mandatului. Acest spital va fi mai mare decât orice spital regional și va avea 1.115 paturi și aparatură nou-nouță.

Aici vor fi relocate trei spitale – Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși și Institutul Mama și Copilul -, iar medicii de-acolo vor veni aici. Apoi, clădirile celor trei spitale vor fi la dispoziția Primăriei Capitalei, pentru că de ea aparțin”, a precizat edilul.

O altă investiție a Primăriei Sectorului 1 în Sănătate este mamograful inaugurat în Complexul Caraiman, cel mai performant aparat de acest gen din țară, de serviciile căruia femeile din sector pot beneficia gratuit.

”Este un mamograf de ultimă generație și pot să spun că și Complexul Caraiman este un centru de excelență, un centru de bune practici pentru celelalte primării. Pe mine mă interesează foarte mult să investesc în Sănătate, pentru că un cetățean, dacă este sănătos, este și bun de muncă”, a mai spus Daniel Tudorache la ”Puterea Știrilor”.

" "

1 comentariu la “Primarul Daniel Tudorache promite cel mai mare spital construit în România după 1990: Va avea 1.115 paturi și aparatură nou-nouță

  1. pana sa faca spital mai bine ar asfalta strazile din sector.. vezi Drum Lapus, Drum Gaina si multe altele
    se va strica si infrastructura realizata de APA NOVA ( apa-canal) din cauza drumului de pamant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *