Primarul din Piatra Neamţ, ameninţat cu moartea

Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, a fost ameninţat cu moartea de un tânăr nemulţumit că nu primeşte o locuinţă socială din partea primăriei, scrie Agerpres.

Nu doar primarul a fost victima ameninţărilor, ci şi soţia acestuia care s-a trezit cu agresorul în faţa porţii casei în care locuieşte.

În ultimele săptămâni, Gheorghe Ştefan a primit atât ziua, cât şi noaptea telefoane de ameninţare din partea tânărului, însă prezenţa acestuia în faţa locuinţei l-a făcut pe Gheorghe Ştefan să anunţe imediat poliţia.

În urma plângerii penale împotriva agresorului şi pe baza imaginilor camerelor de supraveghere ale locuinţei, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe Constantin Popoviciu, un fost asistat al Şcolii Speciale Ştefan cel Mare.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ultraj contra autorităţilor, iar vineri ar putea fi arestat preventiv pentru fapta comisă.

Constantin Popoviciu şi-a recunoscut la audieri fapta comisă şi a declarat că îi pare rău pentru ce a făcut, dar este disperat că nu are o locuinţă şi un serviciu. Tânărul a spus că a solicitat ajutor şi la Consiliul Judeţean Neamţ, însă autorităţile judeţene l-au trimis la cele ale municipiului Piatra Neamţ.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: