Primarul liberal al municipiului Tulcea: Acesta este drumul bun pe care trebuie să meargă orașul nostru

Sursa foto: captură video

Primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, a afirmat, sâmbătă, la evenimentul de prezentare a candidaţilor PNL la alegerile locale, că oraşul estte pe drumul bun, el vorbind despre reuşitele de până acum din mandatul său.

“După 3 ani și jumătate de mandat spun că acesta este drumul bun pe care trebuie să meargă orașul nostru, pe un drum pe care alții nu au avut curajul să se încumete să meargă, pe un drum cu străzi care sunt reabilitate în toată complexitatea lor, sunt modernitate toate elementele de bază, apă, canalizarea, apa menajeră, gazul, asfaltul, pe un drum nu cârpit”, a spus Ilie.

El a menţionat că a obținut cele mai multe fonduri nerambursabile pentru străzi, pentru drumuri, școli, creșe, transport verde, piste de bbiclete, gaz metan, selectarea deșeurilor, pentru reabilitarea zonelor verzi, spitale, persoane cu dizabilități, proiecte care depășesc peste 160 de milioane de euro care de astăzi se află în diferite stadii de execuție sau licitație si care vor aduce un mare plus în dezvoltarea orașului.

„În fiecare cartier am ascultat vocea locuitorilor, am răspuns tuturor nevoilor, am scos apă și subsoluri am reconstruit zone aflate în paragină. Spun că Tulcea are curaj, viziune, tulcenii și-au recăpătat spiritul de a construi”

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL