Primul BLAT electoral? Ce prezidențiabil a răsturnat, peste noapte, topul favoriților pentru Cotroceni

După ce ieri am aflat că, în premieră în România, electoratul poate  paria pe șansele prezidențiabililor în bătălia pentru Cotroceni, astăzi descoperim că unul din candidați a aruncat în aer cotele.

Astfel, după modelul din Anglia, în premieră pentru țara noastră, românii pot paria pe “confruntarea” de la alegerile prezidenţiale, de pe 2 noiembrie.

Teodor Meleșcanu, cotat ieri cu o cota de 900 pentru a câștiga alegerile prezidențiale a urcat peste în topul favoriților pentru Cotroceni.

Citește și: PREMIERĂ în România. Ce se va întâmpla pentru prima oară la alegerile prezidențiale din această toamnă

Altfel spus, la fiecare euro pariat, cel care și-ar fi pus încrederea în Meleșcanu pentru a câștiga alegerile, ar fi câștigat 900 de euro.

Conform site-ului gsp.ro, astăză  cota acestuia coborâse la 5.00, în urma lui Victor Ponta cotat cu o șansă de 1.20 și Klaus Iohannis cu 4.00.

Cota lui Meleșcanu se plasa imediat în spatele lui Iohannis, în ceea ce privește șansa de a câștiga alegerile prezidențiale. 

După această răsturnare de situație, pariurile pe șansele lui Teodor Meleșcanu au fost blocate. În acest moment, fostul șef al SIE nu mai figurează în lista celor de șa winner.ro, pe care poți paria la alegerile prezidențiale.

winner

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: