Probleme în PDL. Blaga îl contrazice pe Predoiu

În urmă cu câteva zile, prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat că va cere excluderea lui Emil Boc din partid, după ce acesta a afirmat că o va susține pe Elena Udrea la prezidențiale.

Președintele PDL, Vasile Blaga, îl contrazice pe Predoiu și spune că nu s-a pus problema excluderii lui Boc.

‘Sunt probleme interne, nu fac obiectul acestei analize aici. Eu, în general, nu sunt adeptul excluderii nimănui din partid. Nu s-a pus problema excluderii domnului Boc. Suntem un partid democratic în care discutăm orice doresc membrii Biroului Permanent Naţional. Discuţii sunt în interiorul partidului, libere, până luăm o decizie. Întotdeauna am procedat la fel’, a explicat Vasile Blaga.

Referitor la declaraţia liderului PMP, Elena Udrea, făcută vineri cu privire la faptul că dacă Emil Boc, care este înscris în Fundaţia Mişcarea Populară ar dori să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară are susţinerea domniei sale, Vasile Blaga a răspuns că nu îl interesează ce spune Udrea.

‘Lăsaţi-o pe doamna Udrea în durerea ei. Nu mă interesează soarta doamnei Udrea. Nu mă interesează această alianţă, tusea şi junghiul, pe care a făcut-o cu PNŢCD’, a mai spus Blaga.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: