METEO Zi însorită, cu temperaturi ridicate în toată țara

Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 februarie, indică o îmbunătățire a condițiilor meteorologice în întreaga țară. Temperaturile vor înregistra o creștere față de ziua precedentă, iar cerul va fi predominant senin în majoritatea regiunilor, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În nordul teritoriului, se vor înregistra înnorări temporare, însoțite de ploi scurte. Totuși, aceste precipitații vor fi de scurtă durată. În restul regiunilor, inclusiv în București, cerul va fi predominant senin, iar probabilitatea de precipitații este scăzută.

Temperaturile maxime vor varia între 7 și 16 grade Celsius, asigurând o vreme mai blândă și plăcută. Temperaturile minime vor oscila între -4 și 8 grade Celsius. Dimineața, în unele zone, este posibil să se formeze ceață, însă aceasta va dispărea în cursul zilei.

La munte, schimbările meteorologice sunt caracteristice pentru această perioadă a anului. Astfel, în a doua parte a intervalului, se așteaptă precipitații mixte, o combinație de ploaie și zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în anumite zone, cu viteze mai reduse în vest, nord-vest și în extremitatea de sud-est.

La malul mării, temperatura va atinge o maximă de 13 grade Celsius. Va fi o zi însorită, cu cer parțial înnorat. Șansele de precipitații sunt scăzute. Vântul va sufla ușor, cu o viteză de aproximativ 15 km/h.

În București, vremea va fi plăcută, cu temperaturi maxime cuprinse între 13 și 15 grade Celsius și temperaturi minime între 2 și 4 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla ușor până moderat. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor este scăzută.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL