Proteste la Târgu Jiu, după ce o bucată de drum de 200 m a fost închisă și un autobuz a fost scos

Sursa foto: captură video

Oamenii din județul Gorj au ieșit în stradă duminică, unde au protestat, pe un drum județean, nemulțumiți de faptul că accesul lor spre oraș a fost închis, în momentul deschiderii șoselei de centură a municipiului. Acest drum, de aproximativ 200 de metri, lega direct localitatea Curtișoara de drumul principal. În plus, autoritățile au scos și autobuzul care îi ducea pe copiii din zonă la școală, iar o unitate școlară din zonă a fost închisă.

Închiderea drumului județean îi obligă pe oamenii din Curtișoara să facă un ocol de aproximativ 3 kilometri pentru a ajunge la drumul principal.

Această modificare a rutelor de acces le provoacă dificultăți majore, crescând timpul și costurile de deplasare zilnică.

Și pentru că drumul a fost închis, autoritățile au scos și mijlocul de transport în comun și au închis și o școală din localitate.

Nemulțumiți, oamenii au ieșit în stradă susținând că n-au fost consultați în momentul proiectării acestui drum. Prin protestul lor, doresc ca autoritățile să găsească soluții urgente.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu susține că va căuta soluții, dar nu poate avansa un termen.

Centura orașului, un drum de 20 de km, a fost construită în 10 ani și a fost recent inaugurată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: